Eraseanss

Sul on mure? Oled juba kõike proovinud?

Tule eraseansile mingi konkreetse teema või murega, millele otsid lahendust. See võib olla seotud Sinu suhetega või Sinu tervisega, või hoopiski Sinu lapsega. Või mistahes muu küsimusega, millega pahuksis oled. Aitan Sul leida kännu, mille taga kinni oled. Saan aidata Sul näha järgmisi samme, mida muutes hakkab probleem lahenema.

60 minutiga jõuab päris palju lahti rääkida. Teeme energeetilise protsessi ja vabastame emotsioone – ehk laseme auru välja. Pärast protsessi on Sul kergem – pea on selgem ja mure palju väiksem, tunned ennast rahulikumana ja tead, mis on järgmised sammud, mida teha. 

Merily

Olin kõigi oma muredega sattunud kuidagi suuremasse puntrasse, kui ise lahendada ja läbi mõelda suutsin ja nagu ikka tulevad õiged inimesed õigel ajal meie juurde. Pille oli juba ammu küll olemas aga tema personaalsed koolitused alles algasid ja haarasin sellest õlekõrrest. Natuke hirmus oli ja lisaks meeldib mulle ikka õige inimkontakt ja olin selle zoomitamise osas päris skeptiline. Samas masendus ja mure ja tüdimus olid nii suured, et otsustamine läks väga kiiresti. Olen osalenud praeguseks ainult osal sellest koolitusest aga tunnen muutust juba praegu. Ma oskan endaga paremini tööd teha, märgata ja muuta oma mõtteid ja nüüd usun jälle, et kevad tuleb ja lilled ja linnud ja kõik läheb heaks. Lisaks ägedad ja toimivad nipid, mida Pille jagab. Minusse on jälle nii palju rõõmu tulnud ja ma olen selle eest väga tänulik. Sama on minu perega, kes märkas muutust juba pärast esimest korda. Aitäh!

Kuidas seansile tulla?

Seansile tulekuks:

  • Võta meiega ühendust info@pillemutli.com

Eraseansid toimuvad , kas zoomi vahendusel või Raplas salongis Põllu 1b-12. Enne seansile tulekut palun joo ohtralt vett, nõnda liiguvad energiad paremini. Keskendu sellele ühele küsimusele, mille tahad lauale panna. Ole avatud ja lase asjadel lihtsalt juhtuda.